Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، اتحادیه جهانی کشتی تازه‌ترین رنکینگ برترین آزادکاران جهان را منتشر کرد که طی آن کامران قاسمپور در صدر وزن ۹۲ کیلوگرم ایستاد و حسن یزدانی نیز پایین‌تر از دیوید تیلور آمریکایی در رده دوم وزن ۸۶ کیلوگرم جای گرفت.

همچنین محمد نخودی در ۷۹ کیلوگرم در رده دوم قرار گرفت و امیرحسین زارع در ۱۲۵ کیلوگرم و علیرضا سرلک در وزن ۵۷ کیلوگرم نیز به ترتیب در رده‌های سوم و چهارم اوزان خود جای گرفته‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر این اساس رنکینگ برترین آزادکاران جهان طبق اعلام سایت اتحادیه جهانی کشتی به شرح زیر است:

۵۷ کیلوگرم: ۱- توماس گیلمان (آمریکا) ۲- کومار راوی (هند) ۳- زائور اوگویف (روسیه) ۴- علیرضا سرلک (ایران)

۶۱ کیلوگرم :۱- عباس‌گاژی ماگمدوف (روسیه) ۲- آرسن هاروتونیان (ارمنستان) ۳- دیتون فیکس (آمریکا) ۴- توشهیرو هاسگاوا (ژاپن )…۲۲- داریوش حضرتقلی‌زاده (ایران)

۶۵ کیلوگرم: ۱- زاگیر شاخیف (روسیه) ۲- تولگا تومور اوچیر (مغولستان) ۳- حاجی علیف (آذربایجان) ۴- تاکوتو اوتوگورو (ژاپن )…۶- امیر محمد یزدانی (ایران )…۱۵- مرتضی قیاسی (ایران)

۷۰ کیلوگرم: ۱- زورابی یاکوبیشویلی (گرجستان) ۲- ارنازار آکماتالیف (قرقیزستان) ۳- ماگومدمراد گادژیف (لهستان) ۴- آرمن آندراسیان (ارمنستان )…۸- عرفان الهی (ایران )…۱۳- امیرمحمد یزدانی (ایران)

۷۴ کیلوگرم: ۱- کایل دیک (آمریکا) ۲- تاجمراز سالکازانوف (اسلواکی) ۳- زائوربک سیداکوف (روسیه) ۴- فضلی اریلماز (ترکیه) …۱۱- یونس امامی (ایران)

۷۹ کیلوگرم :۱- جردن باروز (آمریکا) ۲- محمد نخودی (ایران) ۳- آرمن آواگیان (ارمنستان) ۴- گئورگیوس کوگیومسیدیس (یونان )…۹- علی سوادکوهی (ایران)

۸۶ کیلوگرم: ۱- دیوید تیلور (آمریکا) ۲- حسن یزدانی (ایران) ۳- آتور نایفونوف (روسیه) ۴- مایلز آمینه (سن‌مارینو)

۹۲ کیلوگرم: ۱- کامران قاسمپور (ایران) ۲- عثمن نورماگمدوف (آذربایجان) ۳- ماگومد قربان‌اف (روسیه) ۴- جی‌دن کاکس (آمریکا )…۱۸- احمد بذری (ایران )…۲۱- امیرحسین فیروزپور (ایران)

۹۷ کیلوگرم :۱- عبدالرشید سعدالله‌یف (روسیه) ۲- کایل اسنایدر (آمریکا) ۳- سلیمام کارادانیز (ترکیه) ۴- ماگومدگاژی نوروف (مقدونیه) …۹- مجتبی گلیج (ایران )…۱۲- محمدحسین محمدیان (ایران)

۱۲۵ کیلوگرم: ۱- طاها آکگل (ترکیه) ۲- گنو پتریاشویلی (گرجستان) ۳- امیرحسین زارع (ایران) ۴- خاگواگرل مانختور (مغولستان)

کد خبر 5503776 علیرضا هنرمنش

منبع: مهر

کلیدواژه: کشتی آزاد کامران قاسم پور حسن یزدانی اتحادیه جهانی کشتی تیم فوتبال استقلال تهران فوتبال تیم ملی فوتبال ایران تیم فوتبال پرسپولیس لیگ برتر فوتبال ایران فدراسیون فوتبال تیم فوتبال نفت مسجد سلیمان مجمع فدراسیون فوتبال کشتی آزاد تیم فوتبال شهر خودرو مشهد کشتی فرنگی شهاب الدین عزیزی خادم فدراسیون فوتبال ایران کانادا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۳۰۰۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اندیشکده آمریکایی بررسی کرد؛ رشد خیره‌کننده ایران در بازار تسلیحات پیشرفته جهانی

اندیشکده «شورای آتلانتیک» در گزارشی آورده است ایران به خوبی در راه تبدیل شدن به یک صادرکننده درحال پیشرفت تسلیحات در سطح جهان قرار دارد؛ تهران در سال‌های گذشته، فروش و انتقال پهپادهای خود را به نقاط مختلف جهان از آمریکای جنوبی تا آفریقا به سرعت افزایش داده است و به صورت ویژه کشورهای بیشتری به خرید این قابلیت‌ها از ایران علاقه مند شده اند.

«دنی سیترینوویچ» نویسنده این گزارش معتقد است که منافع اقتصادی ایران در این حوزه مشخص است زیرا تخمین زده می‌شود که هزینه هر پهپاد پرطرفدار شاهد ۱۳۶ بین ۲۰ هزار تا ۴۰ هزار دلار باشد. این موضوع در کنار گزارش‌هایی مبنی بر فروش بیش از ۲ هزار پهپاد ایرانی فقط به روسیه، نشان می‌دهد که تهران میلیون‌ها دلار از این معاملات به دست آورده است.

این تحلیلگر آمریکایی تاکید دارد: با این حال، دستاورد ایران از چنین تحرکاتی، بیشتر از منافع مالی آن است، چرا که این معاملات موقعیت سیاسی جمهوری اسلامی را در کشورها عمیق‌تر می‌کند و وابستگی به تهران و تولیدات آن را ایجاد می‌نماید.

کارشناس این اتاق فکر آمریکایی سپس به مقایسه تولیدات ایران با نمونه‌های مشابه پرداخته و آورده است: در این زمینه، ایران در مقایسه با کشورهایی مانند انگلستان یا آمریکا که توانایی‌های مشابهی را به سراسر جهان صادر می‌کنند، از مزایای قابل توجهی برخوردار است. پهپادها و سایر قابلیت‌های نظامی ایران، مانند موشک‌های کوتاه‌برد فاتح ۱۱۰، ارزان‌تر از رقبای غربی آن هستند. ضمن آنکه هیچ محدودیت سیاسی یا قانونی که مانع فروش این تسلیحات در سراسر جهان شود، برای ایران وجود ندارد. به نظر می‌رسد تهران هم هراسی ندارد که این محصولات به دست طرف‌های خارجی خطرناک بیفتد.

نویسنده با اشاره به کارایی تسلیحات ایرانی تاکید دارد: از همه مهمتر این است که محصولات ایران در میدان جنگ خود را ثابت کرده اند و این موضوع در استفاده روسیه از آنها در جنگ اوکراین یا توسط گروه‌های نزدیک به ایران همچون حزب الله لبنان، انصارالله یمن یا شبه نظامیان شیعه در عراق مشخص شده است.

کارشناس شورای آتلانتیک معتقد است: این شرایط به ایران اجازه فروش قابل توجه تسلیحات به بسیاری از کشورهای جهان به‌ویژه دولت هایی که غرب در زمینه تسلیحات برای آن‌ها محدودیت‌هایی را ایجاد کرده است، فراهم می‌آورد.

در بخش دیگری از گزارش با اشاره به جایگاه پیشین روسیه در بازار تسلیحات جهان، ادعا شده است که روسیه پس از حمله به اوکراین، به دلیل مجموعه‌ای از تحریم‌ها در بازار تسلیحات و تجهیزات نظامی دچار مشکلاتی شد. پس از این تحول ایران در نظر کشورهایی که پیش از این به تجهیزات نظامی روسیه وابسته بودند، به گزینه ای جذاب‌تر تبدیل شد. ضمن آنکه، سرمایه‌گذاری مشترک ایران و روسیه می‌تواند فروش تسلیحات متعارف آنها را افزایش دهد.

نویسنده این گزارش با اشاره به تحولات در دریای سرخ به کاخ سفید توصیه کرده است: دولت آمریکا باید جدی بودن شرایط را درک کند. نادیده گرفتن این روند می‌تواند به وضعیت غیرقابل برگشتی منجر شود که ممکن است ایران را به صادرکننده پیشروی تسلیحات در جهان تبدیل کند.

از دیگر پیشنهادهای این اتاق فکر به دولت بایدن آن است که تحریم‌های اقتصادی و سیاسی را علیه هر کشوری که به دنبال کسب توانایی‌های نظامی ایران است یا سرمایه‌گذاری‌های نظامی مشترک را با تهران انجام می‌دهد، اعمال کند زیرا این اقدام می‌تواند به عنوان یک عامل بازدارنده باشد. همچنین تسهیل کمک نظامی به کشورهای معامله کننده با ایران، از بین بردن جذابیت تسلیحات ایرانی و بی اعتبار کردن توانایی‌های نظامی ایران از دیگر ترفندها علیه تهران بیان شده است.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • آمریکا دیگر هژمونی ندارد/ روسیه تهدیدی وجودی برای اروپاست
  • بورل: آمریکا دیگر هژمونی ندارد/ روسیه تهدیدی وجودی برای اروپاست
  • برترین نقاشی دیواری سال 2023 ؛ بانوی نوازنده و خلاقیتی که نمایش می دهد(+عکس)
  • اندیشکده آمریکایی بررسی کرد؛ رشد خیره‌کننده ایران در بازار تسلیحات پیشرفته جهانی
  • دانلود آهنگ مست عشق علیرضا قربانی + متن
  • رشد خیره‌کننده ایران در بازار تسلیحات پیشرفته جهانی
  • بویری: بی‌حاشیه بودن و قلب پاک مُهمدی او را رو به جلو می‌برد
  • ژنرال آمریکایی: پوتین با تجربه‌ترین دولتمرد جهان است
  • عملیات «وعده صادق» جایگاه ایران در برابر دیدگان کشورهای جهان را تغییر داد
  • رتبه‌بندی برترین دانشگاه‌های آسیا منتشر شد/ جایگاه ایران کجاست؟